Kulturhuset, Lava

Vi har på senaste gjort vinyldekor åt Kulturhusets Lava som är ett centum för ung kultur. På Lava finns en verkstadsmiljö där man kan göra olika kreativa sysslor, bl.a. sy och trycka tröjor. Tidigare i år hjälpte vi dem med en vinyldekor för deras "Kompisar från förr"-utställning och just nu så håller vi på att producera en dekor i regnbågens färger för deras Pride-evenemang.
Här finns ännu mer information om Lava; http://www.lavaland.se/

                             

/Maria

PONG expanderar

Essi Wu, en av Stockholms mest välkända krögare inom det asiatiska köket med restauranger som PONG, Orkidé m.m, är en av Clarex äldsta samarbetspartners har nu öppnat ännu en PONG restaurang på Drottninggatan 71c. Givetvis levererade Clarex skyltarna. Essi Wu valde en visuellt effektfull skyltlösning med genomgående exklusiva material och utföranden.

Skylten på Drottninggatan är en neonskylt, men röd neon och orange plåt för att förhöja den visuella effekten. För att markera restaurangens placering så har vi kompletterat med neonramper. Ovanför finns en tresidig ljusskylt med texten PONG i på i formen av 4 kuber. Det ger restaurangen ökad synbarhet såväl dag tid som kvällstid.

Clarex har tidigare levererat skyltar till Restaurang Orkidé på Medborgarplatsen, Restaurang PONG på Klara Tvärgränd 3 samt PONG Asian Food Court i Kista Food Court.


Några exempel;


Av Robert Renz
2009-07-03


RSS 2.0